SÄLJA BIL

silhouette of black sports car on black
SÄLJA BIL

MOTORDEALS SÄLJKONCEPT

Vi säljer ditt fordon på dina villkor medan du behåller fordon, nycklar och ägarbevis till affären är avslutad. Vi är fordonsmäklare som gör jobbet åt dig på dina villkor. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom fordonsmarknaden.

Vi vet att det kan det vara svårt att sälja bilen som privatperson, ofta innebär det en hel del oseriösa köpare, telefonsamtal och en hel del tid – låt oss göra jobbet för dig!

Motordeal erbjuder en av marknadens lägsta räntor för bilfinansiering på 2.99% och även 6 månaders garanti på alla fordon som säljs via oss.

Vi hjälper dig att få ut mer av din försäljning. Vad som utmärker Motordeal ifrån många andra fordonsmäklare är att vi inte arbetar med dolda avgifter eller förutbestämda procentsatser. Tillsammans med dig kommer vi överens om en deal som känns rätt.

Vi erbjuder kunden finansieringslösningar med marknadens lägsta ränta för finansiering av billån. Vi vill att det ska kännas tryggt att sälja sin bil även efter avslutad affär därför lämnar vi alltid en garanti på 6 månader.

Vi erbjuder din köpare en av de lägsta räntorna för finansiering av billån – 2.99%

HUR HANTERAR VI ETT FÖRSÄLJNINGSUPPDRAG

FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING AV DITT FORDON!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.