Få ut mer av din försäljning
Låt Motordeal göra jobbet!

motordeals SÄLJKONCEPT

Vi säljer ditt fordon på dina villkor medan du behåller fordon, nycklar och ägarbevis till affären är avslutad. Vi är fordonsmäklare som gör jobbet åt dig på dina villkor. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom fordonsmarknaden. 

 

Vi vet att det kan det vara svårt att sälja bilen som privatperson, ofta innebär det en hel del oseriösa köpare, telefonsamtal och en hel del tid – låt oss göra jobbet för dig! 

 

Motordeal erbjuder en av marknadens lägsta räntor för bilfinansiering på 2.22% och även 6 månaders garanti på alla fordon som säljs via oss.

 

Vi hjälper dig att få ut mer av din försäljning. Vad som utmärker Motordeal ifrån många andra fordonsmäklare är att vi inte arbetar med dolda avgifter eller förutbestämda procentsatser. Tillsammans med dig kommer vi överens om en deal som känns rätt.

 Vi erbjuder kunden finansieringslösningar med marknadens lägsta ränta för finansiering av billån. Vi vill att det ska kännas tryggt att sälja sin bil även efter avslutad affär därför lämnar vi alltid en garanti på 6 månader. 

Vi erbjuder din köpare en av de lägsta räntorna för finansiering av billån - 2.22%

Hur hanterar vi ett försäljningsuppdrag?

Vi bokar en tid som passar dig

Tillsammans bokar vi in en tid som ni besöker oss för professionell fotografering av ert fordon.

 

Ni kommer in till oss för fotografering

Inför fotograferingen är det bra om ert fordon är nytvättat, men om ni inte har tid med det innan så ordnar vi det på plats. Efter fotografering publicerar vi ert fordon till försäljning via våra sociala kanaler och på Sveriges största marknadsplatser.

Vi erbjuder finansiering, garanti och inbyte av fordon

Vi underlättar genomförandet av en affär genom att erbjuda våra kunder hjälp med finansiering genom marknadens lägsta ränta för billån. Vi lämnar alltid 6 månaders garanti på alla fordon.

Vi säljer er bil på era villkor

Du behåller bil, nycklar och ägarbevis till affären är avslutad medan vi tar hand om försäljningen. Garanti och finansieringslösningar erbjuds för köparen. Med trygghet i fokus förmedlar vi en god affär för båda parter.

GÖR EN KOSTNADSFRI VÄRDERING AV DITT FORDON IDAG

Fyll i formuläret och bifoga gärna bilder på ert fordon.

ta del av det senaste från motordeal - Följ våra sociala kanaler

sv_SESwedish
sv_SESwedish