Om oss

OM OSS

SÅ STARTADE DET

Motordeal startades år 2017. Ett unikt koncept skapades med flera ingredienser som grundarna tidigare tyckte saknades i bilbranschen. Resultatet blev Motordeal!

Det var år 2017 som Motordeals lokal på Smidesgatan 1 blev klar. Efter att länge ha sökt efter den perfekta lokalen att förvandla till Motordeal, hittades den på Smidesgatan 1. Konceptet var redan klart. Konceptet grundar sig i visionen om att alla människor ska ha möjligheten att äga en säker bil och att vid en försäljning kunna få tillbaka så mycket som möjligt av det man har investerat i sitt fordon. 

Grundarna hade identifierat ett behov av expertkunskap och trygga lösningar i en allt för ofta oseriös marknad för begagnade fordon. Motordeals kunder ska vara trygga genom hela affären. Därför arbetar Motordeal med kvalité i åtanke och säljer endast bilar med fullständig historik. 

ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA?

Vi söker måldrivna kollegor.

ENGAGEMANG I SAMHÄLLET

Vi värnar vår omvärld och försöker att engagera oss så gott vi kan. Ett exempel på det är vårt välgörenhetsengagemang hos bland annat Rädda Barnen och Barncancerfonden.

radda-barnen_barncancer