Om Motordeal

Din första fordonsmäklare i Göteborg

Motordeal startades år 2017 av Arash Moghaddam och Homan Hejazi. De båda har sedan tidigare lång erfarenhet av försäljning- och bilbranschen.  Tillsammans skapade de ett unikt koncept med flera ingredienser som de tidigare tyckte saknades i bilbranschen. Resultatet blev Motordeal!

Det var år 2017 som Motordeals lokal på Smidesgatan 1 blev klar. Arash och Homan hade länge letat efter den perfekta lokalen att förvandla till deras gemensamma dröm. När lokalen hittades var det bara att köra igång och påbörja resan. Konceptet var redan klart. Konceptet grundar sig i visionen om att alla människor ska ha möjligheten att äga en säker bil och att vid en försäljning kunna få tillbaka så mycket som möjligt av det man har investerat i sitt fordon. 

Grundarna hade identifierat ett behov av  expertkunskap och trygga lösningar i en allt för ofta oseriös marknad för begagnade fordon. Motordeals kunder ska vara trygga genom hela affären. Därför arbetar Motordeal med kvalité i åtanke och säljer endast bilar med fullständig historik. 

ta del av det senaste från motordeal - Följ våra sociala kanaler

sv_SESwedish
sv_SESwedish